De Viool heeft een nieuwe jas

Voor een belangrijke gebeurtenis steek je jezelf vaak in nieuwe kleren. Zo ook “De Viool”. Mijn nieuwe website en de nieuwe huisstijl voelen als de bijzondere jas en schoenen die ik speciaal heb laten maken.

In 1987 begon ik met mijn particuliere lespraktijk in Apeldoorn. In 1993 werd ik gevraagd om
daarnaast vioolles te komen geven bij de Apeldoornse Muziekschool (Markant). Door de laatste reorganisatie zijn daar alle docenten ontslagen, met de mogelijkheid er als ZZP-er te blijven werken. Voor mij markeert 1 september 2017 de start van een nieuwe periode: vanaf die datum ga ik volledig als zelfstandige werken. In mijn kleurige nieuwe outfit vertel ik u hier graag over mijn lessen viool, altviool en samenspel.

Op twee locaties: in mijn eigen leskamer aan de Sartrestraat 56 en in de
leskamer bij Gigant (Markant) in de binnenstad. Op eigen benen, op nieuwe stappers.
Rood, geel en warm grijsgroen zijn de kleuren van de nieuwe huisstijl van “De Viool”. Ik dank Janneke van Ontwerpstudio “Met Jan” en Jorick van Fotografie en Webdesign bij “Spynn” voor hun inspirerend ontwerp en vooral voor de fijne samenwerking.